Eмисия новини
от 15.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Монтана" взе точка при гостуването си на "Хасково"

"Монтана" взе точка при гостуването си на "Хасково". Срещата от 11-ия кръг на "Б" групата завърши 1:1. Головете в двете врати паднаха в последните 30-тина минути на мача.

През първото полувреме двубоят се развиваше най-вече в централната част на игрището. Рядко двата отбора стигаха до голови положения. Футболистите на Монтана показаха, че са дошли за трите точки, след като от самото начало започнаха с трима атакуващи футболисти. Все пак домакините имаха повече възможности за гол през първите 45 минути. Още в 5-тата минута червено-белите можеха да открият резултата. Владислав Узунов изсипа топката в наказателното поле, но Тейнур Марем и Митко Алексиев не успяха да я засекат пред малкия пеналт. Самият Узунов можеше да се разпише след изпълнение на пряк свободен удар, но топката мина покрай вратата. Именникът Митко Алексиев също се опита веднъж да прехвърли вратаря на гостите Христо Иванов, но той успя да изчисти в ъглов.

В 68-та минута капитанът на "Хасково" Недялко Хубенов се възползва от една лошо изчистена топка от защитник на "Монтана" и вкара топката във врата за 1:0. За кратко продължи радостта на домакините, тъй като влезлият през второто полувреме Ели Маркес изравни за 1:1 десет минути по-късно.
По публикацията работи: Любо Андреев
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна