Eмисия новини
от 09.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Трима напуснаха "Ботев" Враца

Трима души напуснаха "Ботев" /Враца/ и от Нова година ще си търсят нови отбори. Защитникът Владимир Байрев, халфът Симеон Мечев и нападателят Александър Киров са разтрогнали договорите си по взаимно съгласие, съобщиха от управата на втородивизионния клуб.

След Нова година и тримата са свободни да си търсят нови клубове, в които да се състезават. От управата на врачани им благодариха за участието и представянето с екипа на "Ботев".

В същото време пък тренировките на представителния тим бяха преустановени, а играчите – разпуснати за 2 месеца. Следващата сбирка на "Ботев" е насрочена за 10 януари, когато започва подготовката за пролетния полусезон. Врачани изпращат една тъжна календарна година, в която изпаднаха от "А" група, а през тази есен се сринаха от фаворит за завръщане в елита до 11-о място в "Б" футболна група. На 22 ноември предстои и общо събрание на клуба, на което се очаква да бъдат приети оставките на настоящия управителен съвет, начело с кмета на Враца инж. Николай Иванов. На форума ще бъдат избрани нови шефове и спонсори на клуба.
По публикацията работи: Жоро Алексадров
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна