Eмисия новини
от 12.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Фенклубът на ЦСКА във Видин навърши 9 години

Снимка: РАДИО ВИДИН

Фенклубът на ЦСКА във Видин отпразвуна своята 9-та годишнина от основаването си. Гости на събитието бяха представители на фенклубовете от Разград, Търговище, Враца, Монтана, Мездра, Чипровци, Гурково, Белоградчик, Гомотарци и други. Събитието уважиха и заклети фенове като началника на отдел "Охранителна полиция" към ОД на МРВ във Видин комисар Ваньо Димитров, изпълнителния директор на мината за добив на суров гипс край видинското село Кошава Пламен Василев, адвокат Иво Атанасов, шефа на РЗОК Видин Владимир Вълчев, както и младата надежда на ЦСКА Янек Кирилов. Официален гост на тържеството бе и председателя на националното сдружение на привържениците от "АРМЕЙЦИ 1948" Димитър Ангелов-Дучето. Празникът, който се състоя в един от видинските ресторанти събра общо над 100 верни привърженици на ЦСКА, които огласяха с песни заведението до ранни зори.

Александър Добрев в компанията на Дучето и Янко Веков

Гост на тържеството бе 14-годишният Александър Добрев от Видин/на снимката/, който страда от мускулна атрофия. Сашо, който отскоро е фен на "армейците" получи лично от Дучето тениска, шапка и шал на ЦСКА, а организаторите на събитието го изненадаха и с торта с логото на червения тим. Сашо получи и грамота от председателя на видинския фенклуб Янко Веков, който му обеща, че през пролетта ще го заведе на мач на "Българска армия".

"Благодаря на всеки един от вас, който уважи празцника на видинския фенклуб и чувства ЦСКА като България, като приятели, като уважение, като любов и разбиране между хората. Искам да пожелея на всеки един от вас, в нашия клуб, в нашия град, в нашето село, в нашата държава да бъде чут гласа на нормалните. Онова, което е уродливо, ненормално, просто да го няма. Нашата любов ще тръгне тогава, когато бъдат чути хората, които плащат данъци, които възпитават по нормален начин и хората, които обичат и уважават, а не плюят и мразят. Омръзна ми да слушам, че България е зле, омръзна ми да чувам, че ЦСКА е зле, омръзна ми да слушам кой е виновен и че от малките населени места не става нищо. Пия за това, да бъдем нормални. Да живее България, да живее ЦСКА.", каза в приветствието си Димитър Ангелов - Дучето.

По публикацията работи: Борис Борисов
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени