Eмисия новини
от 09.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Бойко Величков: "Даниел Васев и Калоян Цветков- Къра остават в "Ботев"- Враца"

Снимка: Архив

"Двама от дошлите на проби в „Ботев” /Враца/ футболисти почти сигурно ще останат", съобщи старши-треньорът на втородивизионния клуб Бойко Величков. След като ръководството му даде права да прави селекцията, именно думата на Величков ще се слуша за това кой от новите да подпише договор, и кой да си тръгне.

Полузащитниците Даниел Васев и Калоян Цветков-Къро изглежда ще останат във Враца, след като наставникът вече е одобрил по-дългия им престой в „Ботев”. Първият е син на известния футболен треньор Димитър Васев. Роден е на 10 ноември 1989 г. и ще засили офанзивната игра на тима. За последно Даниел Васев беше част от отбора на „Пирин” /Гоце Делчев/, като има 4 мача в „А” група през миналата есен.

Калоян Цветков пък е познат на футболната общественост във Враца от предишния си престой в „Ботев”, с когото влезе в „Б” група. За последно Къро беше капитан на ОФК „Бдин” /Видин/.

Пред завръщане в родния си клуб е и защитникът Емануил Борисов-Бутанския, чието старание в тренировките вече е оценено от Бойко Величков. Предимството на Борисов е, че е местен кадър, играл е с екипа на врачани и би се раздавал повече на терена от някой „чужденец”.

По публикацията работи: Жоро Алексадров
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна