Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Ботев" Враца започна с победа контролите

Снимка: Жоро Александров

"Ботев" започна с победа контролите от подготовката си за пролетния полусезон в "Б" футболна група. Врачани победиха с 2:1 аматьорите от "Елит", които играят в софийската областна група. Проверката се изигра на осветление на терена в тузарския комплекс "Царско село" край столицата.

Врачани играха по-добре преди почивката, когато създадоха повече положения пред вратата на съперника. В 19-та мин. Румен Рангелов откри резултата с попадение за 1:0.

След почивката на терена излезе почти изцяло обновен състав, като единственият играч, от първите 45 минути беше Калоян Цветков. Именно той вкара в 60-та мин. втория гол за врачани след самостоятелен пробив. В последните минути на срещата "Елит" върна едно попадение от пресилена дузпа. Извън терена останаха контузените Светослав Валериев, Дарко Савич и Илия Илиев.

"Доволен съм от представянето на футболистите. Получи се здрав мач, в който можах да видя повечето от нашите играчи. Чака ни още много работа", заяви по мобилния си телефон старши-треньорът Бойко Величков.

По публикацията работи: Жоро Александров
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна