Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

В Благоевград се провежда конференцията "Start Up"

Американски университет
Снимка: БГНЕС

Американският университет в България е домакин на ежегодната двудневна конференция "Start Up". Форумът е отворен за предприемчиви студенти и млади хора с иновативни идеи за бизнес. 

Форумът се организира от амбициозни студенти в Американския университет, които вече имат реализирани проектни идеи. Как да стартираш и развиеш успешен бизнес, как да намериш финансиране за проекти, за да създадеш добър екип, са сред водещите теми на тазгодишното издание на конференцията "Старт Ъп" в Благоевград. Сред лекторите ще бъде Тихомира Павлова - представител на България в Комитета COSME на Европейския съюз.

Конференцията "Старт Ъп" е ежегоден форум, който среща на едно място предприемачи и инвеститори със студенти и млади хора, които искат да стартират собствен бизнес, и има за цел да подпомогне развитието на предприемаческа и бизнес-иновативна среда в Благоевград и региона.

Мотото на тазгодишното издание на конференцията е "Ние сме много и сме готови за промяна". Събитието ще се проведе днес и утре в Студентския център "Америка за България" на Американския университет.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени