Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Въвеждат се временни ограничения в движението около стадион "Васил Левски"

Снимка: БГНЕС

Столична община въвежда временни орграничения в движението около Националния стадион "Васил Левски" заради днешния футболен мач между отборите на "Левски" и ЦСКА.

До приключването на мача се забранява влизането, престоя и паркирането на пътни превозни средства по алеите около националния стадион "Васил Левски". От 16 до 18 часа забраната ще важи за моста пред спортното съоръжение и за улица "Генерал Йосиф В. Гурко" между булевард "Евлоги и Христо Георгиеви" и улица "Любен Каравелов".

От 15 часа до приключването на срещата по необходимост и по преценка на ръководството на СДВР може да се забрани влизането на пътни превозни средства в двете посоки, с изключение на автобусите на градския транспорт, по улица "Генерал Гурко" между булевард "Васил Левски" и булевард "Евлоги и Христо Георгиеви", по булевард "Евлоги и Христо Георгиеви" между площад "Орлов мост" и булевард "Черни връх" и по булевард "Драган Цанков" между булевардите "Евлоги и Христо Георгиеви" и "Пейо Яворов".

От 15 часа до приключването на мача частично се променя движението на автобус 75, като се скъсява маршрута до Военна академия.

БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна