Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Въвеждат временна организация на движението със стесняване на пътните платна по бул. "България"

Снимка: Уикипедия

От днес се въвежда временна организация на движението със стесняване на пътните платна по бул. "България" в София, където се прави ремонт на релсовия път. Вместо трамвайните мотриси, в този участък се движи автобусна линия номер 7 в отделно обособена лента.

Ограниченията важат от 8.00 часа днес до 20.00 часа на 23 март по бул. „България” между кръстовищата бул. „Гоце Делчев” и бул. „Акад. Иван Гешов” със затваряне на една лента за движение в източното платно, като движението на превозните средства ще се осъществява в две ленти в посока център.

От 8.00 часа на 29 март до 20.00 часа на 30 март се въвежда временна организация на движението по бул. „България” посока Околовръстен път за изграждане на два дренажни клона с местоположение: Клон 10 между ул. „Борово” и ул. „Невестина скала” преди кръстовището на бул. „Тодор Каблешков” , и клон 11 непосредствено след бул. „ Тодор Каблешков” със затваряне на две ленти за движение в западното платно, като движението на превозните средства ще се осъществява в една лента.


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна