Eмисия новини
от 21.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Емил Димитров: Не сме си поставяли за цел да прескочим бариерата от 6 на сто

Снимка: БГНЕС

Ние не сме си поставяли категоричната задача да прескочим прага от 6 % още на първите избори, каза в предаването „Нещо повече“ бившият депутат от ГЕРБ и настоящ член на БАСТА Емил Димитров: Ние сме длъжни да се явим на тези избори, за да видим каква подкрепа имаме, за да видим как работят нашите структури и в зависимост от резултата, да видим как ще се развиваме занапред.

Днес БАСТА се регистрираха в Централната избирателна комисия за предстоящия евровот на 25-и май.

Емил Димитров е категоричен, че с тази кал, която се излива отвсякъде, ние няма да имаме нищо общо. Той коментира и случая с прословутото тефтерче на Филип Златанов, в което присъства и негово име. Самият Димитров коментира преди време, че е основен герой в тефтерчето на Златанов.

Съдебното решение поне малко ще помогне всички, които се опитват да работят по този начин, най-малкото да се замислят и да знаят, че никой не векува във властта и може да се стигне дотам да ги попитат защо е станало така. Присъдата при всички случаи ще има положително влияние, каза бившият депутат от ГЕРБ по повод това, че съдът постанови 3 и половина години затвор за бившия председател на Комисията за конфликт на интереси Филип Златанов.


БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна