Eмисия новини
от 09.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Нито един футболист на "Левски" не е дарил дори лев за вековния юбилей

"Левски"

Настоящите футболисти в "Левски" все още не са изявили желание да дарят дори лев за честването на вековния юбилей на спортния клуб, обявиха от тръст "Синя България". Към момента желание за спонсорство са изявили само бивши играчи на тима, като първият от тях е най-успешният треньор, а може би и следващ - Станимир Стоилов. В "Клуб 100", с дарение от хиляда лева, попада и треньорът на баскетболния тим Константин Папазов.

След като футболистите ни се извиняват вече 13 пъти след мачове през този сезон, аз ги призовавам следното - организирайте се и вие, включете се в кампанията и ни се извинете така. Те са с достатъчно високи финансови възможности. Съберете едни 10 хиляди лева, а ние ще напишем "футболистите на ПФК "Левски". Поне половината от квадратчетата при тези 10 хиляди ще бъдат имена на организации или неформални структури. Бъдете и вие там. Този юбилей не е само на запалянковците. Покажете и докажете думите си, че имате отговорности към клуба, обяви председателят на тръста Васил Колев.

До момента нито един настоящ футболист на "Левски" не е заявил желание да помогне. Има само бивши играчи, които искаха да помогнат, а първият от тях е Станимир Стоилов. Призовавам да го последват и други. Той си е запазил номер 3 в клуб "100". Нека тези, които се сърдят на "Левски", да не се сърдят между 23-ти и 25-и май. След това могат да продължат, добави той.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени