Eмисия новини
от 09.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Music Point представя албума на Chromeo – White Women

Наскоро канадският дует Chromeo пусна новия си албум с провокативното заглавие White Women или Бели Жени. Много фънк и радостни мелодии с голяма доза носталгия по 80-те и текстове, които не трябва да се приемат насериозно.  Водещият на предаването Младен Петков чу целия албум по време на едно колежанско парти и в новия брой на MusicPoint ще сподели своите впечатления.

В White Women самоопределилите се за крале на “Larry David funk” подчертават тяхното инди наследство, докато отдават почит към някои от най-големите им артистични вдъхновения с добре изпипани модерни поп парчета и портретни образи. Простирайки се от страстни арендби припеви до класически рок рифове те представят своята интерпретация на диско фънк ерата от великите късни 70-те и 80-те години, през които са родени.

В шоуто ще усетите настроението в албума с три песни от него.

Очаквайте още анкета за най-добрите танцьори на поп сцената и връщане в 2009-а за горещи хитове от тази седмица преди пет години.

Не забравяйте да се включите и в рубриката Интернет Сезнация, в която предлагате кавъри на песни, които искате да чуете в ефир. Пишете с предложения за Интернет Сензация на musicpointshow@gmail.com.

В плейлиста тази седмица са JasonDerulo, KatyPerry, ChrisBrown, шапионите в радиокласациите на Америка и Великобритания, трите най-излъчвани сингли в Щатите от началото на годината до сега, както и нови предложения от Kongos и Usher.

Music Point – петък от 19 ч. по "Хоризонт".


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени