Eмисия новини
от 21.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Music Point раздава награди за втория си рожден ден

В началото на месец юли предаването на програма Хоризонт за радио хитовете на Америка и Великобритания ще започне своята трета година в ефира. Като благодарност към слушателите водещият Младен Петков ще даде възможност получаване на музикални награди, които не са за пропускане. Този петък той ще даде старт на игра, която ще продължи до началото на месец юли. Слушайте предаването, за да научите подробности или харесайте страницата на шоуто във Facebook (www.facebook.com/musicpointshow) и следете за новини.

На фаталната дата в петък, когато се замисляме преди да извършим рискови занимания ви очакват и безкомпромисни хитове, чиято цел е да ви върнат настроението в случай, че сте преживели някакво премеждие.

Пригответе се за три концертни изпълнения от турнета на титани в поп музиката и връщане към британския чарт от преди година тази седмица.

Продължаваме да очакваме и вашите предложения за готини кавъри от Интернет, които искате да пунем в ефир. Пишете ни с предложение на e-mail адреса musicpointshow@gmail.com

Сред хитовете в шоуто на 13-ти са такива на Secondcity, Usher, Rita Ora, Duke Dumont и нови предложения от Demi Lovato и Jennifer Lopez.

Music Point – петък от 19 по Хоризонт.


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна