Eмисия новини
от 15.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Тази вечер в "Слънчев бряг" започва дългоочакваният Solar Summer Festival

Ричи Хоутин
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Тази вечер в "Слънчев бряг" започва дългоочакваното, 11-о поред издание, на едно от най-прочутите електронни музикални събития на Балканите - Solar Summer Festival. В 6 поредни уикенда морският клуб "Какао Бийч" ще посрещне най-големите имена от световната денс сцена.

В рамките на тазгодишното издание на Solar Summer Festival ще видим на живо имена като Армин ван Бюрен, Феди ле Гранд, Анди Ривера, Виктор Калдерон. Тази вечер обаче е запазена за техномагната Ричи Хоутин, който заедно с колегите си Фабио Флоридо и Пако Осуна обещават една незабравима нощ. Още за първия уикенд на тазгодишното издание на Solar Summer Festival от представителя на организаторите "Ялта Клуб" Климент Йончев:

Първото откриващо парти на Solar Summer Festival ще бъде направено от Ричи Хоутин и изцяло от негов екип - над пет човека, които се грижат за звука, за светлините, за перфектното парти. Освен Ричи Хоутин зад пулта ще застанат още Пако Осуна, Фабио Флоридо и Любо Урсини, който е български представител на техносцената. На следващия ден, в събота, ще видим легендарното холандско трио Noisia. За първи път правим подобен тип парти "дръм енд бейс" заедно с най-голямата дръм енд бейс организация в България H.M.S.U. Надяваме се, че ще се получи страхотно и да продължим тази традиция в бъдеще.

Тазгодишното издание на Solar Summer Festival ще бъде закрито на 29-и август с шестчасов сет на Виктор Калдерон.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени