Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Константин Гълка: "Стяуа" ще преодолее "Лудогорец"

Снимка: Sportal
Старши треньорът на "Стяуа" Константин Гълка е уверен, че отборът му ще се класира за груповата фаза на Шампионската футболна лига.

Първата среща от плейофите между двата отбора е утре от 21.45 часа в румънската столица.
Убеден съм, че ще се класираме в групите на Шампионската лига. Въобще не мисля за Лига Европа. Разполагаме със силен отбор и мястото ни е в Шампионската лига, коментира Гълка. Това е най-важният мач в моята треньорска кариера досега, но се надявам, че занапред ме чакат още много такива срещи, допълни той.

Той смята, че е разузнал добре българския шампион.
Имахме съгледвачи на последните три срещи на "Лудогорец". Мога да кажа, че съперникът разполага с много добър отбор, при който има отлична взаимовръзка между отделните линии. Българите имат много бързи и технични футболисти, обичат да задържат топката и умеят да разиграват добре в средата на терена, каза Гълка. Аз обаче вярвам, че "Стяуа" е по-силен отбор. Ако бъдем достатъчно агресивни и не допускаме леки грешки, съм сигурен, че ще вкараме гол и ще наложим волята си. Надявам се с утрешния мач да направим голяма крачка към групите на Шампионската лига, каза Гълка.


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна