Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Георги Миланов на заминаване за Баку: Азерите имат слаби страни, трябва да се възползваме

Георги Миланов
Снимка: БГНЕС

Полузащитникът на руския ЦСКА Москва Георги Миланов беше предпазлив в прогнозите си преди европейската футболна квалификация с отбора на Азербайджан. Той добави, че очаква тежък мач и не е сигурен дали България е тотален фаворит в срещата.

Националите заминаха днес в 10.00 часа за Баку, а утре от 19.00 часа на стадион "Тофик Бахрамов" стартират мачовете за Евро 2016 срещу отбора на домакините.

"Съперниците ни имат слаби страни и ще се постараем да се възползваме. Не искам да сравнявам отбора на Азербайджан с никого, но знам, че теренът на техния стадион не е добър. Вероятно с единоборства и твърди влизания ще разчитат да се уплашим. За съжаление ще ни липсва Ивелин Попов, но мисля, че можем да се справим без всеки. Утре му предстои операция и аз му пожелавам всичко да бъде наред, а той да се върне по-силен", каза още Георги Миланов.

Полузащитникът на ЦСКА (Москва) призна, че е имало индивидуални разговори на селекционера Любослав Пенев с всеки футболист, но отказа да влезе в детайли. "Да, имаше разговори, но информация от кухнята няма да издавам. Треньорът ни посочи грешките, защото в предишните квалификации имаше доста. Надявам се, че сме умни момчета и сме си взели поука. Чака ни тежка група, но всеки трябва да даде максимума от себе си, за да се класираме на Европейското. Да, домакините също искат да продължат, нормално е. Всеки си прави своите сметки, за да успее, но на терена ще се види на кого сметките му са правилни", завърши Миланов.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна