Eмисия новини
от 12.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Защитникът на ЦСКА Тончи Кукоч скочи да бие вратаря на "Славия" Георги Петков

Тончи Кукоч
Снимка: БГНЕС

Защитникът на футболния ЦСКА Тончи Кукоч скочи да бие вратаря на "Славия" Георги Петков веднага след края на мача между двата отбора на стадион Българска армия. Срещата завърши 0:0, а след края на мача "белите" изразиха доста бурно радостта си от спечелената точка. Георги Петков, който е недолюбван от феновете на ЦСКА от периода му като вратар на "Левски", не игра в този мач заради контузия, но беше на резервната скамейка на "Славия".

След последния съдийски сигнал в типичния си стил Петков си позволи провокативно държане. Известният с избухливия си нрав хърватин Тончи Кукоч се затича към тунела на гостите, където избута Петков в гърба. До по-сериозен инцидент не се стигна след намесата на другите играчи от двата отбора. Бесни от поведението на Петков, привържениците на "червените" бяха готови да линчуват вратаря пред стадиона, но солидното полицейско присъствие предотврати допълнителни ексцесии.

"Имаше провокация от страна на Петков. Не мога да разбера какво правеше той на скамейката, след като не е записан в тимовия лист на Славия", коментира членът на УС на ЦСКА Иво Котев.

БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна