Eмисия новини
от 15.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Валери Симеонов призова за по-малко прерязани ленти и повече работа в кабинетите

Снимка: БГНЕС

Валери Симеонов от Патриотичния фронт декларира, че ПФ ще подкрепи така предложения състав на кабинет в името на изпълнението на програмната декларация, съгласувана и изготвена при едномесечните преговори.

Желаем да търсим общите пътища за решаването на проблемите, а не да търсим по какъв начин да извадим тяснополитически дивиденти от опозиционното си или каквото и да било друго поведение.

Независимо от какъв политически полюс влязохме в НС, ние бяхме избрани от нашите избиратели с една-единствена задача – да облекчим живота на нашите сънародници. Всичко останало е безсмислено и несъществено.

Доволен съм, че основните приоритети от програмата на ПФ залегнаха в основата на този програмен документ, по който ще работи правителството.

Господин Борисов, ако този път управлението с мандата на ГЕРБ се провали, трети път няма да има. В тази връзка искам да помоля вас и вашите министри, след като стъпят в длъжност, да положат изключително сериозни усилия, смислен и сериозен труд в своите кабинети, в своите ресори и да намалите демонстративното рязане на лентички, обикаляне на цялата страна за щяло и нещяло, както и телевизионните студиа, защото по-важно е работата в кабинетите, а не показната страна. Вие имате нашата подкрепа, но аз бих желал да спечелите нашето доверие.


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна