Eмисия новини
от 12.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Вложители на КТБ в Пловдив вече теглят депозитите си

Снимка: БГНЕС

В Пловдив пред деветте банки, които изплащат депозитите на вложителите в Корпоративна търговска банка няма напрежение и струпване на хора. Пред някои от клоновете дошлите по-рано сутринта бяха направили списъци. Не повече от десетина души, вложители в КТБ чакаха тази сутрин пред един от банковите клонове в центъра на града. Някои от чакащите споделяха, че ще прехвърлят депозитите си в други банки. 


Приготвил съм се да преведа парите към други две банки и то европейски банки, силни, на българска банка не  залагам вече. Ако имаше добър надзор от страна на БНБ и от страна на финансовия надзор, това нещо нямаше да се случи. Между другото трябва да ви кажа, че моят син ми каза още, когато влязох в тази банка, той ми каза, това е банка на мафията, така че те съветвам да не си държиш парите там. Аз обаче не му повярвах.

Нямам толкова голяма сума, че да се притеснявам. Според мен,  всичко беше един театър, който си го разиграха, както обикновенно политиците и продължават да го играят.

Организацията ми се стори много добра, затова че съобразно ЕГН-то се разпределят хората по цифрите на ЕГН-то, последната цифра, за да няма струпване.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна