Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Мино Райола пробва да върне Марио Балотели в Италия

Марио Балотели
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Мениджърът на Марио Балотели - Мино Райола, ще се опита да го върне във футболния "Интер" (Милано) за втората част от сезона, твърди вестник "Гадзета дело Спорт". Според изданието, Райола вече се е свързал с хора от управата на "Интер" за да му предложи вариантите за взимането на Марио под наем от "Ливърпул" и опцията за откупуване.

Балотели така и не може да се адаптира в "Ливърпул" от началото на първенството, а слабата форма на целия отбор допълнително усложнява положението. Проблем при завръщането на Балотели обаче може да се окаже нежеланието на по-голямата част от управата на клуба да го видят отново със синьо-черната фланелка.

Феновете също не питаят особена любов към 24-годишния футболист. Още когато се появиха първите подобни спекулации, на един от мачовете агитката скандиране "Балотели не ни е нужен!". Футболистът премина на "Анфийлд" от другия градски отбор "Милан", като за десет мача в Премиерлигата няма нито едно попадение. Той обаче вкара на "Лудогорец" в Шампионската лига и помогна за победата, която в последствие се оказа решителна за класирането в "Лига Европа".

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна