Eмисия новини
от 15.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Мъж се барикадира в къщата си в "Горна баня" в София

| обновено на 22.01.15 в 21:51

Продължават преговорите с 35-годишния мъж, който по-рано тази вечер се барикадира в къщата си в столичния квартал "Горна баня". Преди това той откри стрелба с въздушен пистолет по къщите на съседите си. Мъжът е психично болен и се води на отчет. Очаква се до няколко часа той да бъде изведен от жилището си.

Сигналът в полицията за инцидента е подаден от съседка на психично болния. Това станало, след като той е открил стрелба с въздушен пистолет по прозорците на къщите на съседите си след скандал със свой съсед.

След като е подаден сигналът, мъжът се е скрил от пристигналите на място полицаи. На мястото на инцидента е дошъл и баща му, който се опитва да го извади от къщата. Има и психолози на МВР, които също преговарят с психично болния човек.

От полицията обясниха пред "Хоризонт", че от около 20:30 часа той не е произвеждал повече изстрели с въздушния пистолет.

От МВР уточниха пред "Хоризонт", че на място са изпратени патрули на МВР, но не и специални групи за задържане, каквато информация се появи по-рано.


БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени