Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Евродепутатът Ангел Джамбазки и народният представител от Патриотичния фронт НФСБ-ВМРО Атанас Стоянов изслушаха гражданите в новооткритата приемна в Благоевград

Двадесетина души дойдоха със свои предложения, оплаквания и жалби в първия официален приемен ден на евродепутата Ангел Джамбазки в Благоевград. Както бе обявено при откриването на приемната, всяка първа събота от месеца, заместник-председателят на ВМРО - Българско Национално Движение, ще бъде от 15ч. в приемната си в града, която се намира на бул. "Св. Св. Кирил и Методий" № 2.

В срещите с граждани участваше и народният представител от Пиринска Македония, от Патриотичния фронт НФСБ-ВМРО Атанас Стоянов. Преди време Стоянов прие ангажимент да участва във всеки приемен ден на Джамбазки в Благоевград. „По този начин въпросите и жалбите ще достигат и до Българския Парламент освен до Европейската комисия, с което ВМРО се надява да бъде полезно на населението. Надявам се юридическото ни образование на мен и Ангел да бъде от полза.” - каза Атанас Стоянов.

Освен поетите ангажименти относно запитванията на гражданите, двамата депутати поеха инициативата съвместно с Община Благоевград да изградят паметник на воеводата Аргир Манасиев, както и да подпомогнат  Детска градина номер 6 в града с направата на стелажи, които да улеснят децата и техните учители.


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна