Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Българи излизат на сцената на клуба на Пол Маккартни

Българи ще забият в един от най-популярните английски клубове, откъдето е тръгнала кариерата на Пол Маккартни. Момчетата от Jeremy? вече са свирили на прочутата лондонска сцена през ноември миналата година, но с нетърпение очакват следващата си изява там. 

Имаме потвърдена дата за концерт в Лондон. В един много як легендарен клуб The Hundred Club. В него са свирили десетки, да не казвам стотици музикални величия. Този клуб е много интересен, намира се на Oxford Street и е примерно с капацитет 300-400 души. Той е бил стартова сцена за много изпълнители, но също така ги е приютявал и вече като са били много популярни. Там са свирили Blur, Пол Маккартни и много други. И до днес този клуб си работи. Интересното е, че е най-старият може би в света, но в Европа със сигурност. Не си е променял името и адреса от откриването си през 1942 г., разказват момчетата от Jeremy? 

Бандата е известна като изпълнител на рок, инди и алтернатив. Известни са предимно като клубни музиканти. Момчетата обмислят скоро и турне в България.


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна