Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Красимир Барлъков: Очаква ни здрав мач срещу "Берое"

Красимир Балъков
  Капитанът на Литекс - Страхил Попов, е под въпрос за мача от "А" група с Берое в събота.

Националът чувства мускулни болки иедва утре ще стане ясно дали ще бъде на разположение на треньора Красимир Балъков. От вчера Попов е започнал тренировки, след като е получил удар на мача срещу Ботев в Пловдив, когато отбеляза победното попадение за "оранжевите".

    "Очакванията ми се за изключително здрав мач срещу отбор, който загуби в предишния кръг с 1:4 като домакин на Локомотив (София). Сигурен съм, че те ще дойдат много мотивирани в Ловеч,за да заличат този негативен резултат. На мен ми е напълно ясно колко подготвен и агресивен ще бъде Берое. Надявам се да съм успял да предам това и на моите футболисти и те също за излязат подготвени за двубоя. В плейофната фаза всичките мачове са финал за нас. Всеки един двубой може да те изхвърли от борбата. Специално срещу Берое излизаме за победа", коментира треньорът на отбора от Ловеч.

  Балъков беше категоричен, че е само формалност Лудогорец да  спечели шампионската титла и през този сезон и призна, че в Литекс са реалисти и нямат амбиции за титлата, а единствената им цел е място в евротурнирите.



Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна