Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Петър Манджуков: Спасихме лиценза на ЦСКА

Петър Манджуков
Снимка: БГНЕС

Бизнесменът Петър Манджуков обяви, че лицензът на ЦСКА е спасен. Един от главните акционери на клуба разкри, че той и Юлиан Инджов са внесли 800 000 лв. за погасяване на дългове и ще осигурят финансово ЦСКА до края на сезона.

Смятам, че лицензът на ЦСКА е спасен. С Юлиян Инджов платихме 800 хиляди лева, които се изискваха за лиценза. Освен това до края на шампионата ще осигурим издръжката на тима. След мача с "Локомотив" София ще се срещнем с отбора, за да обясним на футболистите как стоят нещата в клуба. Ще им платим заплатите, може да бъдат спокойни, обясни Манджуков пред журналисти.

В ЦСКА са се извършвали сериозни престъпления. Не ми е ясно как може да се води толкова лошо счетоводство. Много трудно може да дойде някой сериозен инвеститор като се има предвид какво е състоянието на ЦСКА. Ще се опитам да помогна, но това е почти невъзможно. Ако не се намери такъв човек, по-добре това предприятие да фалира, за да може да започне на чисто, добави бизнесменът. 

Петър Манджуков разкритикува вече бившия треньор на ЦСКА Стойчо Младенов. Платили сме на Стойчо Младенов 220 хиляди лева. Нека Александър Тодоров да потвърди. Знаете ли колко служители на клуба останаха без заплати заради треньора? Разногласията ни с Младенов бяха именно поради тази причина. Вижте какво представлява ЦСКА в настоящия момент в спортно-технически аспект. Никога не съм си позволявал да го критикувам, но ние не сме ги довели тези играчи. Стойчо Младенов ги е довел. Големият треньор, каза още Манджуков.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна