Eмисия новини
от 12.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Диего Симеоне: Всички са готови за битка и затова ми е трудно да определя титулярния състав

Диего Симеоне
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Старши треньорът на футболния "Атлетико" (Мадрид) Диего Симеоне заяви, че трудно ще определи титулярния състав срещу "Реал" (Мадрид), тъй като всички играчи от групата са готови за битка и амбицирани да детронират носителя на трофея "Реал".

Двата мадридски гранда се срещат довечера в мач-реванш от четвъртфиналите в Шампионска лига. Първият мач на "Висенте Калдерон" завърши без голове - 0:0. Нападателят Марио Манджукич е възстановен от контузия и се очаква да започне като титуляр.

Манджукич се включи на пълни обороти във вчерашната тренировка. Ще видим как се чувства и на вечерното занимание и ще взема окончателно решение дали да започне титуляр. Всички момчета са готови за битка и затова ще ми бъде трудно да определя титулярния състав. Имам идеи за стартовите 11, но първо ще ги съобщя на отбора. Имаме отлични защитници и на мен остава само да избера точните играчи за конкретния мач, коментира Симеоне на пресконференцията преди мача.

"Реал" (Мадрид) игра така, както очаквахме в първия мач. За мен е по-важно ние как ще играем и как да накажем съперника. Контузиите в "Реал" не ме интересуват. Те имат достатъчно дълга скамейка, а там има доста опасни играчи, каза още Симеоне.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна