Eмисия новини
от 21.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Чочев: Искам още много голове

Снимка: ЕПА/БГНЕС

Националът Ивайло Чочев заяви, че няма намерение да спира с вкарването на голове. 22-годишният халф вкара три гола в последните два мача на "Палермо" и започна да се превръща в любимец на феновете. Българинът се срещна с тях на специално събития, организирано от клуба, а след края даде кратко интервю за официалния канал в YouTube на "Палермо".

Много съм доволен, че отбелязах тези голове. За нашия отбор бяха важни тези два мача. Постигнахме голяма победа срещу "Дженоа". На мен "Палермо" много ми харесва и съм много доволен, че съм тук. Вече имаме 40 точки, отборът ни е по-спокоен. Имаме още 7 мача до края и колкото повече точки вземем в тях, толкова по-добре. Аз искам да вкарам колкото се може повече голове, но е трудно, каза Чочев.

Мисля, че през следващия сезон отборът ни ще бъде готов за Европа. Вече научих много от нашия треньор, всичко е благодарение на него. Сега ни предстои труден мач с "Парма". Това е голям отбор, с отлични футболисти. В последните си мачове те играят добре, ще бъде тежко, добави Чочев.


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени