Eмисия новини
от 21.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Любо Пенев пое ЦСКА до края на сезона

Снимка: БГНЕС

Любослав Пенев ще бъде треньор на ЦСКА до края на сезона, потвърдиха от ръководството на „червените“ чрез съобщение на клубния сайт.Договорът на бившия национален селекционер влиза в сила от утре, а специалистът ще бъде представен официално на пресконференция. 



Армейци, от днес представителният отбор на ЦСКА има нов старши треньор - Любослав Пенев. Ръководството на клуба взе това решение с оглед единението на червената общност, за която той е знакова фигура с безспорен авторитет и професионални качества. Пенев и неговият екип ще водят тима до края на сезона. ЦСКА София благодари за всеотдайната работа на Галин Иванов и спортно-техническия му щаб.

Информираме, че Любослав Пенев няма да води днешната следобедна тренировка. Отборът ще бъде изведен от Галин Иванов. Очаквайте скоро допълнителна информация за пресконференция, която ще бъде насрочена за утре, съобщиха от клуба.

Новината бе потвърдена от един от шефовете на ЦСКА Милко Георгиев. Помолихме Любо да дойде и да помогне, до края на мачовете в първенството. Любо е един изключителен мъжкар, нека да се върнем към една друга декларация, Любо идва без пари, от любов, потвърждавам това. Ние, Любо и екипа му не сме ги излъгали за нищо, както и с Галин. Провели сме разговор, казали сме каква е ситуацията, щом се е съгласил няма проблеми, заяви Георгиев.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна