Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Шеф на ЦСКА: Надявам се да заздравим клуба

Ивайло Манджуков
Снимка: БГНЕС

Днес в баскетболната зала на стадион "Българска армия" се състоя дискусионен форум за бъдещето на футболния клуб ЦСКА, в който участваха около 300 запалени привърженици на 31-кратния шампион на България по футбол. От страна на ръководството на клуба участва Ивайло Манджуков, един от акционерите на намиращия се във финансова криза прославен клуб. 

Ивайло Манджуков каза, че вариантите пред ЦСКА са два като първият е заздравяване на клуба, а вторият, който е и основен към момента, е създаването на ново дружество, което да участва в "А" група още през следващия сезон.

Надявам се да успеем да заздравим ЦСКА. Предвижда се бюджет от 6 милиона лева. План Б е регистрация на ново дружество, каза Манджуков-младши.

На въпрос какво точно означава и при това положение къде ще играе ЦСКА, Ивайло Манджуков отговори: Не съм компетентен да коментирам тази тема. Но едно е сигурно - ЦСКА няма да се слива с друг отбор и да взима неговия лиценз.

А на въпрос за евентуални капитали от страна на английски бизнесмен от турски произход, Ивайло Манджуков отговори: Британският господин е, меко казано, несериозен.

Ивайло Манджуков каза, че още в понеделник ПФК ЦСКА ще подаде жалба до апелативната комисия на Българския футболен съюзпо повод решението на лицензионната комисия на БФС за ЦСКА. 

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна