Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Управителният съвет на "Левски" иска среща с членовете на Надзорния

Иво Тонев
Снимка: БГНЕС

Управителният съвет на футболния "Левски" ще иска среща с Надзорния съвет през следващата седмица, обяви председателят на УС на "сините" Иво Тонев след над 3-часова среща на стадион "Георги Аспарухов". Той добави, че членовете на УС са направили финансов отчет за миналата година, като основно перо по погасяване на задълженията за лиценз е било кампанията на клуба и привържениците "Левски е твой".

Не се бяхме събирали от доста време и трябваше да направим финансов отчет. Главно благодарение на сумата, събрана от кампанията "Левски е твой", получихме лиценз в рамките на даденото време. Левски е платил над 14 милиона лева към НАП за последните десет години, но дължим и още четири милиона. Ще изплатим всеки един лев. Няма да искаме опрощавания или преструктуриране. Ще си изплатим всичко, каза Тонев след дългото заседание.

Едно от решенията на Управителния съвет е да искаме среща с Надзорния съвет, която да се случи възможно най-скоро време. В момента не мога да кажа нищо повече, но това трябва да се случи в началото на следващата седмица, обясни той.

За началото на новия сезон Тонев добави: Разговорите с футболистите бяха коректни. Не сме се молили на никого и който иска, ще остане. В понеделник ще разберем кой остава. По отношение на селекцията говорете с Георги Иванов. Стойчо Стоев пък сам избира футболистите. Ние сме платили за месец март, завърши Тонев.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени