Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Ивайло Манджуков: Не може да има пет ЦСКА-та

Ивайло Манджуков
Снимка: БГНЕС

Най-важното е да не се допуска разединение сред феновете. Няма как да има пет ЦСКА-та. Нека феновете припознаят най-правилния модел. Това заяви главният акционер на ПФК ЦСКА АД Ивайло Манджуков след проведеното Общо събрание на акционерите.

Досегашното дружество няма бъдеще, защото така и не се появи инвеститор, който да погасява задълженията. Взехме акциите с Милко Георгиев, за да може ЦСКА да довърши сезона. Ако не бяхме взели акциите, ЦСКА нямаше да довърши сезона, добави още Манджуков пред репортери.

На Общото събрание бяха освободени всички членове на Надзорния и Управителния съвет на клуба. Бяха приети трима нови Георги Барзов, Вихър Иванов и Стоян Ангелов, които са служители на фирма на Ивайло Манджуков.

Не мога да дам точен отговор къде ще играе ЦСКА. Все още има вариант отборът да играе в А група. През последните два месеца съм направил всичко, което е трябвало, но към днешна дата нямаме положителен резултат. С г-н Ганчев имах случайна среща, на която присъстваха и други фенове, но не съм разговарял нищо конкретно с него. Единственият вариант ЦСКА да играе в А група е преобразуването на "Литекс", но този въпрос е много деликатен. Най-важно е кой модел ще припознаят феновете, каза още Манджуков.

Изпълнителният директор в оставка на досегашното дружество Александър Тодоров потвърди, че задълженията на клуба са 23 милиона лева.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна