Eмисия новини
от 09.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Роби Уилямс казал "да" за Бургас след три поредни отказа

Снимка: ЕПА/БГНЕС

Потвърждението за гостуването на суперзвездата Роби Уилямс на "Спирит оф Бургас" е дошло след три поредни негови отказа да изнесе концерт в България. Това съобщиха организаторите на летния фестивал, който ще се проведе на 7 и 8 август на познатото вече място - централния плаж на Бургас.

Освен това Уилямс е бил провокиран и от възможността да изнесе първото си шоу на плаж. В момента певецът е на световно турне, като акцентът в програмата му са най-големите му хитове и кавъри като We Will Rock You и Bohemian Rhapsody на "Куин", Whole Lotta Love на "Лед Цепелин", Seven Nation Army на "Уайт Страйпс" и др.

Концертът на Роби Уилямс ще бъде в първата вечер, а големите звезди на втората ще са британците от "Касейбиън", която е една от най-актуалните групи в световен мащаб в момента. За пример - те бяха през миналата година хедлайнери на "Гластънбъри", неофициалния шампион сред фестовете по света. В програмата на "Спирит оф Бургас" са включени още гостуване на Stereo MC's с диджей сет, Kwabs, Milow, дръм`ен`бейс диджеи и т.н. Сред българските изпълнители до момента са потвърдени "Мастило", П.И.Ф., Котарашки с неговата група The Rain Dogs, Оги 23, Hayes & Y и др.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна