Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Документално студио: Младите хора дали се чувстват самотни

БНР Новини
Снимка: Даниела Манолова

… В момента слушам по програма Христо Ботев някакво предаване за младите хора как се забавляват и дали се чувстват самотни. Гледам програмата, но не виждам да е това, което в момента върви. Чувствам се част от предаването и сега разбирам, че не само аз се чувствам „странен“ и самотен. Има ли възможност да получа запис на предаването да го имам за спомен и повече информация за него ако има...

Авторът на фичъра Калин Николов. Снимка: личен архивТова е имейл, получен в пощата hristobotev@bnr.bg на програма „Христо Ботев“ на 11 юли 2015 г. в 16.01 часа. Темата на имейла е: Предаване може би от 15.30 на 11 юли. Благодарих на неговия автор Радослав Бучакчиев за окуражителните думи, написани за фичъра „Другата страна на вечерта“ на Калин Николов, който излъчихме в събота, 11 юли от 15.30 часа. Времетраенето му е точно 30 минути. Фактът, че имейлът е изпратен в първата минута след свършването на програмата, прави окуражителните думи още по-ценни.
И така слушайте „Другата страна на вечерта“, фичър от Калин Николов. Записът е направен през 2004 г. Музика: Калин Николов.




Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!