Eмисия новини
от 21.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Полицията хвана трима пияни шофьори, единият е в болница

Пиян шофьор е пострадал след като се преобърнал с автомобила си вчера в Пловдив. 36-годишният мъж от Пазарджик е настанен в болница за наблюдение. От полицията съобщават, че заради движение с несъобразена скорост и загуба на контрол, управляваното от него „БМВ” излязло от пътя и се обърнало в канавка. Инцидентът станал преди жп прелеза на ул. “Брезовско шосе”. Мъжът е тестван за алкохол с дрегер, който отчел 1,46 промила. Работата по случая продължават служители от сектор “Пътна полиция”.

Бързо производство е образувано срещу 57-годишен жител на Раковски, седнал зад волана в нетрезво състояние. Мъжът е задържан от автопатрул минути преди полунощ. Той шофирал лек автомобил „Опел” с 2,37 промила алкохол в кръвта.

Полицията задържа и 31-годишен мъж от Съединение, който без да притежава свидетелство за правоуправление и също в нетрезво състояние, причинил катастрофа в града. Управлявания от него лек автомобил „Опел” при движение на заден ход блъснал спрян товарен автомобил „Пежо”. При произшествието са нанесени материални щети. Тестът с дрегер отчел 1,97 промила при неправоспособния шофьор. С полицейска заповед той е задържан за 24 часа и срещу него се води бързо производство.


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени