Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Трансферът на Милен Гамаков в "Лацио" пред провал

Милен Гамаков
Снимка: БГНЕС

Трансферът на полузащитника Милен Гамаков в италианския футболния клуб "Лацио" изглежда все по-далечен, пишат днес италианските медии. Роденият през 1994-а година бургазлия играе за "Ботев" (Пловдив), а със силните си изяви миналата година стигна и до националния отбор на България.
 
Според "Джорнале ди Сицилия", лично спортният директор на лациалите Игли Таре е казал "не" на подобна сделка, без да се дават подробности. Там се посочва, че отборът се е насочил към сръбския супер-талант Сергей Милинкович-Савич, който в момента играе за белгийския "Генк". Милинкович-Савич е част от отбора на Сърбия до 20 години, който стана Световен шампион в тази възраст през миналия месец в Нова Зеландия, беше определен като един от най-сериозните играчи там и беше награден с Бронзовата топка на турнира.

Сайтът "newscalciomercato" пък твърди, че двата клуба "Лацио" и "Ботев" (Пловдив) са постигнали договореност за цената на играча, но хора от обкръжението на футболиста са поискали много високи лични условия за 21-годишния бургазлия, което е сложило край на преговорите.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна