Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Президентът на „Фрегата“: Момчетата са готови за БЕСА

Никола Добрев

Шампионът и носител на Купата на България по хандбал „Фрегата“ започва утре участието си във втория по сила европейски клубен турнир EHF Cup. Съперник на бургазлии е косовският първенец БЕСА Фамилия.

Двубоят е утре от 18 часа в зала „Никола Станчев“, а реваншът седмица по-късно в Пея, Косово. Победителят от двойката ще играе срещу норвежкия „Арендаал“ във втория кръг на надпреварата.



Президентът на „Фрегата“ Никола Добрев заяви, че тимът му е напълно готов за битките с косоварите и се надява на добър резултат.

Готови сме. Имаме един малък проблем. Основният ни разпределител Йордан Михайлов претърпя бъбречна криза преди 10 дни. Отшумяха нещата донякъде, но той сам ще каже как се чувства утре преди мача. Има и вариант да го запазим за реванша, но ние сме в бойна готовност, каза Никола Добрев.

Смятам, че имаме потенциал да ги отстраним. Разузнахме ги добре, гледахме им мачове от миналия сезон. Смятам, че ще покажем едно достойно представяне и дано се поздравим с успех. За „Арендаал“ все още не мислим. За нас е важно да създадем една хубава организация и атмосфера за мача в Бургас, която да покрие всички изисквания на Европейската хандбална федерация.

Много ми се иска да се представим достойно, да дадем всичко от себе си и да отстраним БЕСА. Смятам, че момчетата са абсолютно готови и те ще го покажат на терена, каза още шефът на „Фрегата“.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна