Eмисия новини
от 12.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Николай Николов и Станислав Петков тренират пълноценно за Европейското в София

Снимка: БГНЕС

Николай Николов и Станислав Петков вече тренират пълноценно и наравно с останалите състезатели от националния отбор по волейбол за Европейското първенство в София от 9 до 18 октомври. Двамата ни национали пропуснаха изминалите две контроли на България срещу Словакия поради травми.

Николов и Петков ще бъдат в състава на държавния ни тим за предстоящите два мача срещу Сърбия, които ще бъдат и последните две проверки за "трикольорите" преди старта на еврошампионата. Срещите са днес и неделя в столичната "Арена Армеец". Първият мач е със статут на съвместна тренировка и е затворен за фенове и журналисти. Публика ще има на втората среща в събота, която започва от 20.30 часа и ще бъде предавана пряко по БНТ. Единичен билет струва 2, 3 или 5 лева, в зависимост от различните нива и сектори в залата. Специално за двубоя обаче се продават и семейни пакети за четири човека, като те са с цени съответно 6, 10 и 12 лева.

През следващата седмица пълноценно участие в тренировъчния процес на българския отбор започва и посрещачът Тодор Скримов, който все още е на облекчен режим и пропуска двата приятелски мача срещу Сърбия.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна