Eмисия новини
от 21.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Григор Димитров срещу Гаел Монфис в демонстративен мач през ноември в София

Григор Димитров срещу Гаел Монфис в демонстративен мач през ноември
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Григор Димитров ще играе демонстративен мач срещу един от най-атрактивните тенисисти в света – Гаел Монфис. Двубоят между двамата ще се проведе на 28 ноември в зала „Арена Армеец“ и ще се нарича „Telenor PrimeTime Tennis“. Мачът ще започне в 20 часа, като ще се играят два от три сета. Преди срещата 20 души ще имат възможност да поиграят тенис и да получат съвети за техниката си от Димитров и Монфис.

Плановете на организаторите са всяка година преди Коледа в България да играят благотворително едни от най-елитните световни спортисти.

Григор Димитров е изпратил специална покана за участие на премиера Бойко Борисов.

Първата ни ракета направи специално обръщение към привържениците си за предстоящия демонстративен мач.

Здравейте на всички вкъщи. Остават още няколко турнира до края на сезона. Също така с Гаел се разбрахме да направим демонстративен мач в София, за да покажем красотата на нашия тенис. Също така да се позабавляваме малко преди празниците. Искрено съм щастлив да се прибера в България, да презаредя батериите си малко с български ток, защото мисля, че ми трябват преди тежкия off сезон, който идва за мен, също така преди Австралия. Надявам се да ви видя всички на 28 ноември в зала "Арена Армеец". До скоро!, заяви Григор Димитров.

Партньорството между "Теленор" и Григор Димитров е добре известно в България и за нас е съвсем естествено да подкрепим тенис събитието на годината в страната. За "Теленор" е чест и удоволствие да си партнира със спортист и роден победител като Григор. Той е вдъхновение за своите почитатели, а и за всички българи, които следят възхода му в световния тенис елит и го подкрепят във всяко начинание. Успехите му на корта и поведението му извън него напълно съответстват на ценностите на "Теленор" и вярваме, че заедно можем да постигнем много - както в полза на нашите клиенти, така и в подкрепа на българския спорт, коментира Галина Чулева, директор „Бранд и маркетинг комуникации“ на телекомуникационната компания.


БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна