Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Стойчо Стоев: Мачът срещу "Юргорден" е 50-годишен юбилей

Стойчо Стоев: Мачът срещу Юргорден е 50-годишен юбилей
Снимка: БГНЕС

Мачът срещу "Юргорден" не е просто някаква контрола, а 50-годишен юбилей. Хората, които обичат "Левски", трябва да уважат този мач, да го изживеят заедно с нас. Привържениците на "Левски" трябва да споделят празника на стадиона с всеки, който обича този клуб. В двубоя ще вземат участие всичките ми налични футболисти. Ще бъде празник, ще бъде носталгия по изминали мачове, ще бъде и надежда за предстоящи, каза Стойчо Стоев на пресконференция преди мача срещу „Юргорден“ по повод 50-годишния юбилей.

Ние ще направим всичко по нашите сили, за да се завърне "Левски" в европейските клубни турнири. Стремим се да радваме с играта ни и да побеждаваме, така че сме умерени оптимисти, добави Стоев.

В двубоя срещу „Юргорден“ със сигурност няма да играе Владимир Гаджев, който страда от мускулна травма, докато Умар Диаби е под въпрос, след като поднови пълноценни тренировки едва в средата на тази седмица. Стоев обеща в двубоя да тества и качествата на бразилското крило, което кара проби в "Левски".


Призив към феновете отправи и председателят на тръст "Синя България" Васил Колев:

За нас времето никога не е било фактор, няма и да бъде. Няма как да се получи като на 100-годишния юбилей, но ще бъде забавно. Нека хората предпочетат стадиона пред удобството на дивана, а ние гарантираме, че ще си струва.

Председателят на Националния клуб на привържениците Степан Хиндлиян добави:

Мачът е исторически, той е от феновете за феновете. Призовавам привържениците на "Левски" да дойдат на стадиона и да докажат, че могат да бъдат сериозно перо в маркетинговите приходи на "Левски".

Срещата „Левски“ – „Юргорден“ е утре от 16 часа и ще я следим пряко по програма "Хоризонт".


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна