Eмисия новини
от 12.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Георги Бачев ще бъде изпълнителен директор на "Локомотив" (Мездра)

Георги Бачев
Снимка: БГНЕС

Бившият нападател на "Славия", "Левски", "Пирин" и националния отбор Георги Бачев се връща във футболния "Локомотив" (Мездра) и до дни ще подпише договора си като спортен директор на клуба от железничарския град. Бачев вчера присъства на първата тренировка на отбора, а четиримата френски футболисти, които започнаха проби са доведени от неговия приятел - агентът Бен Жуди. До дни предстои и официална смяна на властта в "Локомотив" (Мездра), като отборът ще вземе и още играчи в опитите си да се спаси от изпадане. Нов старши треньор също ще бъде назначен, а един от вариантите е Валери Дамянов.

До момента са осигурени и пет контролни срещи - две със "Септември" (Симитли) и по една с "Балкан" (Ботевград), "Миньор" (Перник) и "Ботев" (Враца). Тимът от Северозапада в момента е на 13-о място в "Б" група и е в зоната на изпадащите.

Георги Бачев беше изпълнителен директор на отбора от Мездра по времето на управлението на фирма "Надин", както и след оттеглянето на този спонсор. Мездренци влязоха в "А" група през 2008-а година, а три сезона по-късно изпаднаха.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна