Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Последно сбогом с Илиана Райчева

| обновено на 13.02.16 в 14:49
Снимка: trud.bg

Днес се сбогувахме с нашата колежка Илиана Райчева. Дългогодишен политически репортер, автор и водещ на предавания по радио "България" и радио Бинар, в които търсеше отговори на най- горещите за хората въпроси от политици и анализатори. Отдадена на професията, ерудирана, винаги готова да помогне на своите колеги  -  като такава ще я запомним всички ние от БНР.  Георги Марков разказа:

Това беше много близък приятел, близък човек. Човек, от който аз научих много. Беше отдадена много на всички нас. Много четеше и имаше страхотни познания, имаше страхотното уважение на своите събеседници. Никой не трябва да забравя нейния принос за много неща, които тя направи в своите предавания. Много направи Илиана за нашите сънародници зад граница. Много ще ми липсва Илиана! Светла ѝ памет и дано да е на по-хубаво място.

Илиана беше човек, който имаше невероятната способност да се радва на успехите на колегите си, да помага на по-младите колеги, на мен лично много ми е помагала. И да го прави по един много интелигентен и деликатен начин. Човек, който се раздаваше и не се пестеше. Може би затова си отиде прекалено млада, сподели още журналистът Ангел Григоров.


БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна