Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Младите певици Михаела Маринова и Невена Пейкова:

Следвайте мечтите си без страх

Женско царство беше тази седмица в предаването „Пожелание с послание“.

Михаела Маринова и Невена Пейкова бяха гости на Диана Костова в студиото на Радио София и взривиха фейсбук страницата и ефирните телефони с въпроси, коментари и музикални желания от редовните фенове и слушатели. 60 минути минаха като една в смях, песни и забава и най-важното бяха изпълнени с вашите желания.

Момичетата разказаха, че в скоро време ще ни зарадват с по една нова песен, но до тогава можем да им се радваме и на акапелните изпълнения, който водещата записа (аматьорски с телефон), но все пак със звук и картина и вече можете да ги намерите в youtube канала на предаването.

По време на предаването се роди идеята за игра - най-оригинален въпрос, а след края, както обещаха - Михаела и Невена записаха своя поздрав за двама от слушателите, задали най-оригинални въпроси. Не пропускайте и следващия понеделник предаването, за да се порадваме заедно на българската музика.

А сега … приятно слушане!

П.С. И не забравяйте - традиционият блиц можете да намерите на фейсбук страницата на предаването, където очакваме и вашите съвети за следващите ни гости.
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна