Eмисия новини
от 21.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Петър Пашев: Да приключим с негативизма около дербито, дано футболистите да зарадват феновете

Петър Пашев
Снимка: БГНЕС

Трябва да се приключи с негативните неща около пловдивското дерби, а футболистите трябва да радват феновете на терена, заяви помощник-треньорът на "Локомотив" (Пд) Петър Пашев по повод предстоящия мач от 21-ия кръг в "А" група.

Заради лошото състояние на нашия терен тренирахме на стадион "Беркут" в Брестник през тази седмица, където условията бяха отлични. Подготвихме се добре за предстоящия мач. Ще бъдем без четирима от играчите ни. Наказани са Мартин Камбуров, Дани Кики и Ванчо Траянов, а Димо Бакалов е контузен. Успяхме да картотекираме новите ни попълнения без Стефан Йефтовски и ще разчитаме на тях. Няма да скрия, че  големият отсъстващ при нас в дербито ще бъде Мартин Камбуров, който е голмайстор и капитан на отбора ни. Вярваме, че футболистите, които ще заместят отсъстващите титуляри ще дадат най-доброто от себе си. Надяваме се в събота да стане хубав мач за радост на феновете, каза още Петър Пашев.

Това стана на пресконференция в сградата на Община Пловдив, на която присъстваха представители на "Локомотив" и "Ботев" и кметът на града Иван Тотев.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени