Eмисия новини
от 12.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Жена загина, а други двама са ранени при тежка катастрофа в Банско

| обновено на 08.03.16 в 12:23
Снимка: Кети Тренчева

Тежка катастрофа е станала на една от най-натоварените улици в Банско. Млада жена е загинала на място, а двама са ранени.

В 8.20 часа 31-годишната Наталия Тинчева е излизала от търговски обект, от който е купила цветя на майка си за празника. В същото време автомобил с бургаска регистрация, движещ се с висока скорост, се завърта и удря друга лека кола, паркирана в насрещната лента. От удара паркираната кола се преобръща и затиска младата жена, която е била на тротоара. Наталия Тинчева е загинала на място. 26-годишният шофьор на автомобила, причинил катастрофата, и возещият се с него младеж, на 25 години, и двамата от Бургас, също са пострадали при инцидента и са транспортирани в болницата в Разлог. След направените прегледи са пренасочени към болница в Благоевград, тъй като хирургичното отделение на здравното заведение в Разлог не работи. По непотвърдена информация полицията е разпитала двамата мъже за тежкия инцидент.

Районът на катастрофата продължава да бъде отцепен. До 12 часа там е било и тялото на загиналото момиче.

Наталия Тинчева е работела в ски училище в Банско и е била прекрасен човек и приятел, споделят нейни съученици, които са на мястото на инцидента заедно с родителите и брата на младата жена.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна