Eмисия новини
от 15.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Илиян Илиев: Очаквам труден и интересен мач срещу "Монтана"

Илиян Илиев

Наставникът на футболния "Локомотив" (Пловдив) Илиян Илиев очаква труден и интересен мач срещу "Монтана" при гостуването в среща от 25-ия кръг в "А" група. Очаквам да стане интересен мач, тъй като дистанцията между нас и тях, може както да се скъси, така и да се увеличи, заяви Илиев.

Той отдаде дължимото на съперника. Видяхме, че от началото на сезона "Монтана" е отбор, който трудно губи и трудно допуска голове. Корав тим, както се казва на наш език. Така че се надявам мачът първо да е коректен и нека да победи по-добрият отбор в мача, каза още наставникът на "черно-белите"

Той добави, че за предстоящия двубоя няма да разчита на  контузените Емил Гъргоров и Гай Мансур, които не са готови за игра. Надявам се нашите футболисти да покажат най-доброто от себе си срещу съперника, да демонстрират добра игра и да постигнем успех, добави още Илиан Илиев.  

Той изрази задоволството си, че повиканите в мъжкия тим юноши на клуба Стоян Григоров, Жак Пехливанов и Александър Гурков са се представили добре по време на заниманията. Всичко може да се случи в отбора, затова е хубаво да имаме още играчи на разположение. Сред младите има леко притеснение, но това е нормално. Когато тренират повече с нас, ще се отпуснат и ще покажат повече от тях, завърши наставникът на "черно-белите".

БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна