Eмисия новини
от 09.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Уейн Рууни иска силен край на сезона за "Манчестър Юнайтед"

Снимка: ЕПА/БГНЕС

Уейн Рууни се надява "Манчестър Юнайтед" да завърши силно сезона в Англия. "Червените дяволи" играят у дома срещу "Борнемут" в мач от последния 38-и кръг във Висшата лига, но нямат големи шансове за класиране в челната четворка. На 21 май "Юнайтед" се изправя срещу "Кристъл Палас" на финала в турнира за купата на Футболната асоциация.

Трябва да минат последните ни два мача за сезона и тогава ще може да правим генерални оценки на представянето на отбора. Ще бъде добре за нас да се класираме за Шампионската лига и да спечелим купата, заяви Уейн Рууни.

"Юнайтед" изостава на две точки зад градския си съперник "Манчестър Сити", който се намира на четвъртото място в класирането. "Небесносините" играят като гости на "Суонси" в неделя и се нуждаят от точка, за да си гарантират мястото в Шампионската лига. "Червените дяволи" трябва задължително да спечелят срещу Борнемут и да се надяват на поражение на "Сити" в Уелс.

Бъдещето за отбора е бляскаво. Имаме футболисти като Джеси Лингард, Мемфис Депай, Антони Марсиал и Маркъс Рашфорд. Вълнуващо е да работиш с тези млади момчета. Надявам се да продължат с положителното си развитие, каза още 30-годишният Рууни.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени