Eмисия новини
от 18.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Нова промяна в националния отбор

Венцислав Василев
Снимка: БГНЕС

Защитникът на "Берое" (Стара Загора) Венцислав Василев е повикан в групата на "А" националния отбор на България за Kirin Cup 2016 на мястото на Радослав Терзиев, съобщи пресслужбата на БФС.

Бранителят на "Ботев" (Пловдив) е получил травма по време на участието си с младежкия национален отбор на футболния фестивал в Тулон.

Това е втора принудителна промяна в състава на Ивайло Петев, след като вчера защитникът на ЦСКА Божидар Чорбаджийски смени контузения Пламен Гълъбов.

Футболисти от "А" националния отбор и селекционерът Ивайло Петев ще вземат участие в среща с представители на медиите в петък, 27 май, от 19:00 ч., на стадион "Васил Левски" в София. Срещата е планирана да се проведе на лекоатлетическата писта на стадиона, като при неподходящи метеорологични условия ще бъде проведена в зала "Родина".

Около 19:20 ч. ще бъде дадено началото на демонстративния мач между играчи от националния отбор и деца, лишени от родителски грижи.

Веднага след края на демонстративния мач ще започне тренировката на отбора, която е открита за представителите на медиите в първите петнайсет минути.


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени