Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Щабът на Русия притеснен - Игор Денисов пропуска Евро 2016

Снимка: ЕПА/БГНЕС

Един от най-класните полузащитници в националния отбор по футбол на Русия Игор Денисов най-вероятно ще отпадне от състава, след като е получил контузия, обяви пред журналистите селекционерът Леонид Слуцки. Денисов се контузи по време на контролата Русия - Сърбия (1:1). Информация на агенция ТАСС от руския отбор гласи: "Денисов има разкъсан мускул на задната част на дясното бедро. Това на 99,9 процента означава край на надеждите да играе на Еврофиналите".

"Все още не сме правили изследвания на играча, но като съдя по информацията от клиниката, където беше откаран, не е нищо добро. Травмата е достатъчно сериозна. По всичко личи, че ще трябва да търсим заместник на този футболист. Но за тази промяна не можем да решим в такъв кратък срок. Сега ще видим какви са ни опциите и ще се свържем с футболист, който може да го Денисов по най-добрия начин", обяви още селекционерът.

Попитан дали съставът, който е започнал в голяма степен ще бъде същия за мача срещу Англия, Слуцки отрече. "Нямам никакви решения по този въпрос. Първата ни задача е да помислим за заместник на Денисов. До мача с Англия има време".

БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна