Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Треньорът на "Лудогорец": Ще се опитаме да вкараме

Снимка: ПФК Лудогорец

Треньорът на "Лудогорец" Георги Дерменджиев очаква тежък сблъсък срещу "Цървена звезда" в третия квалификационен кръг от Шампионската лига. Първата среща между двата състава, играна преди седмица, завърши наравно 2:2. Сега "зелените" се нуждаят от реализирането на поне едно попадение, за да продължат напред в най-престижния турнир.

На тази фаза няма леки мачове. Очакваме сериозен сблъсък, който трябва да бъде изигран и от двата отбора. Добрите двубои стават с добра публика, трябват ни голове. Направихме сериозни анализи върху играта на двата тима. Нашият отбор е готов да изиграе този мач. Резултатът 2:2 дава предимство на "Звезда", но на нас ни трябва гол. Колкото и тежко да е това 2:2, то е нормално като резултат. Ще се опитаме да вкараме голове. Този мач трябва да се изиграе с изключително висок интелект, коментира Дерменджиев на пресконференция.

Двубоят между "Цървена звезда" и "Лудогорец" в Белград е от 21.30 часа тази вечер и ще бъде предаван пряко по програма "Хоризонт" на Българското национално радио.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна