Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Рома" загуби безславно при гостуването си на "Торино" в Италия

"Торино"-"Рома"
Снимка: ЕПА/БГНЕС

"Рома" загуби с 1:3 при гостуването на "Торино" в мач от 6-ия кръг на италианското футболно първенство. "Вълците" продължават без победа като гост от началото на сезона във всички турнири, като поражението е второ поредно навън след неуспеха срещу "Фиорентина" преди седмица.

Римляните допуснаха твърде много грешки в защита и домакините от "Торино" се възползваха максимално от ситуацията. Андреа Белоти вкара първия гол с глава още в 8-а минута след центриране на Джоел Оби.

Малко след почивката защитникът на "Рома" Бруно Перес направи глупаво нарушение в наказаталното поле и Яго Фалке превърна в гол отсъдената дузпа в 53-а минута. Само две минути по-късно реферът даде дузпа и за "Рома", която влезлият на почивката Франческо Тоти превърна в гол и върна надеждите на гостите.

Радостта на римляните бе твърде кратка и в 65-а "Торино" вкара трети гол, след като Белоти подаде на Фалке и той реализира втория си гол в мача. До края "вълците" така и не успяха да подложат на натиск домакините и безславно загубиха.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна