Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

„Локомотив“ (ГО) уволни треньора Червенков

Ангел Червенков
Снимка: "Спортал"

Ръководството на „Локомотив“ (ГО) уволни старши треньора Ангел Червенков след негова среща с Управителния съвет. Двете страни се споразумяха да прекратят трудово-правните отношения по взаимно съгласие, съобщиха от клуба.

Благодарим на Ангел Червенков за усилията, енергията и професионалното отношение, които вложи в работата си с представителния отбор на „Локомотив“. Общественият натиск от липсата на точки и незавидното място, което заема отборът в момента, направиха раздялата неизбежна, мотивира се  клубното ръководство.

С Ангел Червенков си тръгва и неговият син Даниел, който бе част от екипа му и изпълняваше функциите на асистент и анализатор. Тренировъчният процес ще се води от Милчо Сирмов до назначаването на нов старши треньор.

Сред вариантите за нов наставник изплува името на Иван Колев, който за последно бе в „Славия“, откъдето напусна миналата година.  Очаква се в екипа на Колев да бъде Ангел Славков, който до лятото бе начело на третодивизионния „Беласица“, като двамата работиха заедно и на "Овча купел".


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна